Over ons

Ons doel is altijd geweest om op een ecologisch verantwoorde manier zo efficiënt mogelijk onze eigen biologische voeding te kweken. Geen chemische fertilizers of giftige pesticiden, maar organische producten die goed zijn voor het milieu, de natuur, uw planten en uzelf. Vanuit onze expertise hierin hebben we allereerst FytoBooster opgericht: Een webshop waar we organische kweekmethoden aanbieden.

Een logische vervolgstap voor ons hierop werd al gauw Verticale Tuin Maken. Met Verticale Tuin Maken breiden we ons aanbod en onze expertise in het milieubewuste, duurzame, efficiënte, organische en groene element verder uit.

Verticale Tuin Maken biedt u praktische, duurzame en milieubewuste doe-het-zelf systemen, organische plantenvoeding en subtraat waarmee u eenvoudig zelf een verticale tuin kunt opbouwen en onderhouden. Zo heeft u in een handomdraai uw eigen verticale tuin vol grote en gezonde biologische planten en daarmee een gezondere, betere en stijlvolle leef- en werkomgeving.

Bij Verticale Tuin Maken staan we garant voor eenieders gezondheid: die van de natuur, die van uw planten en die van uzelf.